Μονεμβασιά (Μονεμβάσια- Μονεμβασία- Μονοβάσια- Malvasia)

You can use the cash prizes you win at an online casino for real money to visit Monemvasia with your family during the holidays.

Μονεμβασιά (Μονεμβάσια- Μονεμβασία- Μονοβάσια- Malvasia) Ιστορικός Τόπος, Αρχαιολογικός Χώρος, Παραδοσιακός Οικισμός, χαρακτηρισμένος από το ΥΠΕΧΩΔΕ ως Τόπος Ιδιαιτέρου Φυσικού Κάλους.

Καλώς ήρθατε στο Κάστρο της Μονεμβασιάς. Ένα μέρος πανέμορφο, γεμάτο μαγεία, ρομαντισμό και ιστορία.

Ακόμα πιο όμορφο τώρα τον χειμώνα, για τους τυχερούς που μπορούν να αποδράσουν, το κάστο είναι γεμάτο χρώματα και εικόνες που θα μείνουν βαθιά μέσα στην καρδιά σας για πάντα.

Μέσα από τον ιστοχώρο μας θα προσπαθήσουμε να σας δώσουμε όσο περισσότερες πληροφορίες μπορούμε για τη Μονεμβασιά, ώστε να νιώσετε και σεις λίγο από το Άρωμα της Ανατολής να σμίγει και να παντρεύεται την Δύση, την ιστορία που ανοίγει και σε κάνει μέρος της, τα υπέροχα αρώματα της γης μας και τη φιλοξενία που σας περιμένει.

Μέσα από τις ιστοσελίδες μας μπορείτε να περιηγηθείτε στο κάστρο σα να βρίσκεστε εδώ, μέσα από το 3D Gallery Virtual tour που έχουμε δημιουργήσει. Μπορείτε να μάθετε για την ιστορία του κάστρου στο πέρασμα των αιώνων, τις εκδρομές και τα αξιοθέατα της γύρω περιοχής, να δείτε οπτιακουστικό υλικό από πολιτιστικά δρώμενα στη Μονεμβασιά, να απολαύσετε εικόνες από κάθε σημείο του κάστρου αλλά και τη γύρω περιοχή. Επίσης θα γνωρίσετε τις γεύσεις και τα φημισμένα κρασιά του τόπου μας καθώς και τα χιλιάδες βοτάνια που φυτρώνουν σε αυτή τη φιλόξενη γη.

Σας ευχόμαστε ένα υπέροχο ταξίδι στο χρόνο και τη μαγεία του κάστρου της Μονεμβασιάς.